Thomas Walther

• Applied Econometrics
  • International Finance
Ausbildung
  • B.Sc. (Industrial Engineering and Management), Technische Universität Dresden (2007-2010)
  • M.Sc. (Industrial Engineering and Management), Technische Universität Dresden (2010-2013)
  • Dr. rer. pol. (Business and Economics), Technische Universität Dresden (2014-2017)
Berufserfahrung
  • Student Assistant, Chair of Finance and Financial Services, Faculty of Business andEconomics, Technische Universität Dresden, Germany (2011-2013)
  • Research Associate, Chair of Finance and Financial Services, Faculty of Businessand Economics, Technische Universität Dresden, Germany (2013-2017)
  • Visiting Scholar, School of Business, International University – Vietnam NationalUniversity, Ho Chi Minh City, Vietnam (January-March 2016)
  • Visiting Scholar, John von Neumann Institute – Vietnam National University, HoChi Minh City, Vietnam (October-November 2017)
  • Assistant Professor, Institute for Operations Research and ComputationalFinance, School of Finance, University of St. Gallen, Switzerland (2018-)
Lehraktivitäten
  • Member of SCCER CREST